Toimintaa

Innolla pakkailen kaikki tarvittavat kassiin, mietin eväät, pyörittelen aihetta mielessäni. Avaan oven odottavaan tunnelmaan, mukavaan puheensorinaan, aamukahvin tuoksuun. Seuraan keskittyneesti yhteisen tehtävän ohjeistusta, hetken kuluttua olen jo kadonnut omaan tekemiseeni. Harhailen aiheeni kanssa, menen solmuun, kahvitauon paikka. Onneksi opettaja ja kurssikaverit tsemppaavat ja pääsen eteenpäin. Inspiroidun muiden töistä, väreistä, pienistä yksityiskohdista, suuresta kokonaisuudesta. Loppukatselmuksessa en voi muuta kuin ihmetellä, näin upeita töitä kaikilta, ja minäkin onnistuin!

Janakkalan kuvataideyhdisty järjestää innostavia kursseja vähintään neljä kertaa vuodessa. Kurssit sopivat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin, joten lähde sinäkin mukaan inspiroitumaan ja oppimaan uutta! Seuraa Tulevat tapahtumat kalenteria ja ilmoittaudu ajoissa, kurssit täyttyvät nopeasti.

Kesällä järjestetään yhteinen kesäretki johonkin mielenkiintoiseen taidekohteeseen. Kesäretkelle ovat tervetulleet myös puolisot ja ystävät, joten kaikki mukaan nauttimaan kulttuurimatkasta! Kesällä on myös kesäleiri sekä maalausta jonkin jäsenen pihapiirissä. Nämä ovat vapaamuotoisempia maalaustapahtumia, joissa tasapainotellaan keskittyneen tekemisen ja raikuvan naurun välillä! Jo perinteeksi muodostunut maalaustapahtuma järjestetään Helen Schjerfbeckin päivänä 10.7 Laurinmäen tunnelmallisessa miljöössä.

Erilaisia näyttelyitä järjestetään muutamat pitkin vuotta, vaihtelevilla teemoilla. Koko taidevuoden huipentuma on vuosinäyttely, joka pidetään aina loppuvuodesta Janakkalan pääkirjastossa. Vuosinäyttelyyn voivat osallistua kaikki jäsenet ja sen juryttää aina vaihtuva ammattitaiteilija. Seuraa jäsenkirjeitä ja tapahtumat kalenteria tulevista näyttelyistä ja lähde rohkeasti mukaan esittelemään upeita töitäsi!

Tulevat tapahtumat